Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]GENERATOR KODÓW TELEFON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i nie będzie. Jeśli Facetka/ Facet daje Ci doładowanie to zostało one wygenerowane przed chwileczką. Chcesz to podpier**** to użądzonko ze sklepu i sobie generuj do woli tylko dobrze podłącz... ;d

Moim zdaniem Temat do zamknięcia.

Generatorów nie ma i nie będzie!

Opublikowano

jak to nie ma ;D są tylko że nie działają ;p ja miałem karte 2 lata na szafce tak do testu i po 2 latach znowu działała ;D szkoda ze tylko za 5zł ;/ ;D

Opublikowano

poprostu nie ma ,w czym problem kupić doładowanie ?

na prąd ,żeby na komputerze ciskać 20/h to cie stać

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Nie działają takie doładowania . Są generatory ale to zwykłe oszustwa najczęściej z wirusem . Poki co tego nie ma i raczej wgl nie bd

12981fcff3655c1dc01395e83b00019e8c1.png

Opublikowano

Nie istnieją. Każdy kod jest generowany na nowo, i zapisywany w bazie ,dlatego też takie generatory to fake, ze względu na to, że informacje są dostarczane do sieci np. plusa i oni mają do tego pełen dostęp.

Opublikowano

poprostu nie ma ,w czym problem kupić doładowanie ?

na prąd ,żeby na komputerze ciskać 20/h to cie stać

Jak bedzie miał kompa 350 W to za 20 godzin grania zaplaci 1 zł. Więc co sie czepiasz ?

jak to nie ma ;D są tylko że nie działają ;p ja miałem karte 2 lata na szafce tak do testu i po 2 latach znowu działała ;D szkoda ze tylko za 5zł ;/ ;D

No bo niema są tylko fake a to zajmnie 20 min roboty w code:blocks ;)

Nie istnieją, to fake. Jaki by mieli zysk na tym autorzy tych generatorów? Komu się chce to robić?

Nawet dało by sie zrobic dobrego działajacego generatora tylko czebabyło by dobrych informatyków pościagać. Musza byc przecież działające bo w jakoś musza w sklepie generować te kody.

Nie ma i nie będzie. Jeśli Facetka/ Facet daje Ci doładowanie to zostało one wygenerowane przed chwileczką. Chcesz to podpier**** to użądzonko ze sklepu i sobie generuj do woli tylko dobrze podłącz... ;d

Moim zdaniem Temat do zamknięcia.

Generatorów nie ma i nie będzie!

Yhy. Jak on by to podłaczył to ja jestem Alozj. Prędzej by chate wyapalił xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...